Logo

Låt Ditt varumärke glänsa!

CONTENT

& textproduktion

Behöver du en driven redaktör som tar ett helhetsgrepp?
Då har du kommit rätt.
Oavsett om det gäller nya texter till er hemsida, regelbundna nyhetsbrev eller -artiklar, advertorials eller någon annan typ av textproduktion, står jag till tjänst – såväl för texter i print som på webben, och självfallet även copy writing för sociala medier. Här ryms allt från caseintervjuer för dina referenser på hemsidan till annonstexter, fullständiga nyhetsbrev med nyhetsartiklar från just er bransch till hela företags- och kundtidningar.

Content innehåll bysand

BRANDING

& grafisk design

Att investera i branding är en investering i företagets framgång. En stark visuell identitet är avgörande för framgångsrik företagskommunikation och för att man ska synas i mediabruset.

En grafisk profil är mer än bara estetik – det är kärnan i ditt varumärke. Den samlar logotyp, färgschema, typsnitt, element och bildstil och kommunicerar företagets kärnvärden, vision och position på marknaden. När den visuella identiteten, som ska genomsyra alla kommunikationskanaler – print, webb och sociala medier – skapar en enhetlig och sammanhängande bild av företaget ökar förtroendet för ditt varumärke. 

Saknar du en grafisk profil, kanske till och med en professionellt uppgjord logo eller är ditt företag i behov av re-branding? Behöver du hjälp med att skapa enhetligt marknadsföringsmaterial eller behöver du bara layout för reklam- och tryckt material? 
Oavsett har du kommit rätt! 

Du kan även beställa design och layout för broschyrer, visitkort, menyer, roll ups eller annat tryckmaterial av mig.

Branding bySand logo grafisk profil Anna Sand

FOTOGRAFERING

Med regelbundna fotograferingar säkerställer du att företaget alltid har en uppdaterad bildbank för den digitala marknadsföringen, att hemsidans innehåll är relevant och att personalbilderna är up to date. Jag erbjuder även produkt- och brandingfotograferingar.

Vill du föreviga en viktig dag och skapa minnen för framtiden? Jag står även till tjänst med porträttfotograferingar för privatpersoner. 

 

Oavsett om du är en privatperson som behöver någon form av porträtt, om du behöver nya personal- eller produktbilder till ditt företags hemsida eller bygga upp en bildbank för era sociala medier, kan du boka mig för fotografering!

Fotografering bySand

SOCIALA MEDIER

& digital marknadsföring

Har du svårt att hinna med företagets marknadsföring och uppdateringar på sociala medier? Behöver du grafiskt annonsmaterial för att synas online eller skräddarsydda mallar för dina SoMe-inlägg?

Sociala medier är utmärkta men även viktiga kanaler för annonsering, försäljning och inte minst varumärkesbyggande. 

Jag erbjuder skräddarsydda designpaket som ger dig ett professionellt helhetsintryck i  sociala medier samt även abonnemang som omfattar allt från planering, innehållsproduktion och publicering för er som känner att sociala medier är för tidskrävande att administrera inhouse. 

Sociala medier manager tjänster bySand Österbotten Vasa

PROJEKT

& publikationer

Kundtidningen är den kanal som en gång i tiden lade grunden till det som idag kallas för content marketing. I takt med digitaliseringens framfart har de tryckta tidningarna dock fått svårare att överleva och många publikationer läggs ner. Det i sin tur innebär att det tryckta magasinet fått en förhöjd status – print förknippas numera med en premiumkänsla! Det är en kanal som får mottagaren att känna sig utvald! 
 En välgjord kundtidning ger mervärde, engagerar och stärker bilden av ditt företag. Den ger möjlighet att lyfta fram relevant innehåll med både bredd och djup. 

Drömmer Ni om att ge ut er egen företags- eller kundtidning eller att genomföra ett motsvarande projekt? Jag tar hand om det från  innehållsplanering till produktion, ombrytning och tryck. Tillsammans förverkligar vi era tankar och önskemål!

Publikationer kundtidningar företagstidningar bySand

WEBB

Content & Design

Din hemsida fungerar som ett digitalt skyltfönster – ett ansikte utåt för verksamheten och  en grundpelare i företagets synlighet och marknadsföring. Genom by Sand har du möjlighet att få en ny hemsida till ditt företag och även allt innehåll som behövs till sidan – text, bild och siddesign – om du själv inte har allt innehåll klart. 

Hemsidan följer företagets visuella identitet och saknar ni en tydlig sådan är det där vi startar.  Arbetet med den nya sidan inleds förstås med ett uppstartsmöte.

Sidorna byggs med Elementor Pro i Word Press och är självfallet responsiva och mobilvänliga. Du kan välja mellan två olika paket och flera tillvalsmöjligheter.

bySand webbdesign hemsidor innehåll
ÄR NI REDO
att boosta er synlighet med min hjälp?