Logo

Fotografering

& bildredigering

Företagets bildstil och bilder representerar företaget, därför har de också en viktig roll i marknadsföringen och hur varumärket uppfattas. Att åstadkomma bra marknadsföring utan bilder är idag nästan en omöjlighet!

 

bySand erbjuder fotograferingar för såväl hemsidor, sociala medier och trycksaker samt även produkt- och reportagefotograferingar. Alla fotouppdrag inleds med ett möte då vi går igenom er verksamhet, era visioner, behov och önskemål samt era egna ideér. Tillsammans planerar vi ett upplägg som passar just er och anpassar bilderna till er övriga visuella kommunikation! 

Jag står även till tjänst med porträttfotograferingar för privatpersoner. 

Fotografering för

Sociala Medier

Aktiv digital marknadsföring och synlighet på sociala medier är numera oerhört viktigt. Sociala medier är därtill ett av de mest effektiva verktygen för både varumärkesbyggande och försäljning – dessutom ett mycket förmånligt sådant. Med ett SOME-abonnemang kan du på ett smidigt och flexibelt sätt säkerställa att det alltid finns fina och uppdaterade bilder att använda sig av i den digitala marknadsföringen och du behöver aldrig mer kämpa med att skapa innehåll till dina kanaler!

Läs mer om de olika prispaketen här.

Reklamfoto SOME-fotografering bySand

Fotografering för

Webb

Företagets hemsida är oftast det som ger det allra första intrycket av ert företag och därför är det en bra idé att investera i egna, unika och personliga bilder. Med en genomtänkt bildstil och en konsekvens i bilderna förstärker man sitt varumärke samtidigt som man presenterar sin verksamhet, personal, produktion och miljö.

Reklamfoto SOME-fotografering bySand

Produkt- &

Reklam- fotografering

Med egna produkt- och reklambilder kan man på ett professionellt med ändå personligt sätt presentera företaget och sitt produktsortiment. Fotograferingen sker i valfri miljö och kan också kombineras med stylingtjänster vid behov – allt för att passa era behov.

Produktfoto reklamfoto

Personal- fotografering

Employer branding är numera ett etablerat inslag inom marknadsföring. Personliga porträtt av personalen i rätt miljö fyller ur kundens synvinkel en viktig funktion – de skapar en känsla av transparens, personlighet och pålitlighet, samtidigt som du visar att du värdesätter din personal. Ta kontakt för offert!

Personalfotografering bySand

Pressfoto

Med över 20 års erfarenhet av reportageproduktion erbjuder jag bilder till alla typer av artiklar, kundtidningar, reportage eller personporträtt. Jag är verksam i hela Österbotten men gör gärna uppdrag på andra orter vid behov. Ta kontakt för offert!

Pressfoto Anna Sand

Porträtt- fotografering

Examensfotografering, bröllop eller förlovning, porträttbilder i utomhusmiljö – vilka minnen vill du föreviga? Hör av dig så bevarar vi era minnen förevigt i bildformat!

Bröllopsfoto bySand Anna Sand
ÄR NI REDO
att boosta er synlighet med min hjälp?