Logo

“CONTENT

is anything that adds value
to the reader’s life.”

Content-

& Textproduktion

Content kan vara allt från nyhetsartiklar till SEO-anpassade hemsidetexter, pressmeddelanden, personporträtt, referenstexter baserade på kundintervjuer, advertorials och inlägg på sociala medier. Texter som skrivs i marknadsföringssyfte handlar om att skapa innehåll som stärker varumärket, engagerar läsaren och skapar ett mervärde. Med rätt och professionell kommunikation är det lättare att få mottagaren att förstå budskapet och ge relevant information. Den framhäver fördelarna med företagets produkter eller tjänster och förstärker varumärket, vilket i sin tur ger fler kunder.

Textproduktion innehållsproduktion bySand
Kundtidning företagstidning Anna Sand

För att skriva en bra text för en hemsida räcker inte längre felfri grammatik och stavning och bra textsättning – en bra webbtext idag ska både hålla för användarna och sökmotorerna. En bra rubrik ska inte bara vara fyndig – den ska även innehålla de ord som din målgrupp söker på för att de ska hitta din hemsida. Sökmotoroptimering och användarvänliga texter kräver att man tänker i flera dimensioner.

Textproduktionen prissätts utgående från textens längd och det för- eller tilläggsarbete som krävs – antingen på timdebitering eller till ett fast pris. Du har även möjlighet att få texterna översatta till engelska och finska genom bySand.

 

Genom att ta hjälp från en mångsidig och skicklig kommunikatör kan du själv ägna dig åt din kärnverksamhet istället.

Ta kontakt så diskuterar vi fram rätt anbud för dina behov!

BEHÖVER NI HJÄLP
med att nå ut med ert budskap?