Pre-Christmas shopping

Nu har det lugnat ner sig på jobbfronten, men det blir inte mycket bloggande för det. På grund av en envis influensa är jag enormt trött hela tiden och när dagens träning är gjord finns det ingen energi över för något annat. Försöker styra upp julklappsinköpen i god tid. Idag blev det en road trip med maken eftersom han hade ärende till grannstaden. Jag passade på att handla lite julklappar på Blossom, och naturligtvis städsprayen med juldoft – ett måste varje år. Imorgon ska jag försöka riva igång julstädningen på allvar.

Blossom 2Foto: Anna

Var även ute efter dessa kit efter att ha läst om dem inne hos Caisa K, men tyvärr var de redan slutsålda i affären. Det får bli ett nytt försök senare i vinter kanske.

tt062

Foto: Caisa K

 

0 svar på ”Pre-Christmas shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *