Fredagssvep v.45

Ledig fredag och dags att åtgärda bloggpausen som bara blev. Vi klev in i en renoveringsbubbla, samtidigt som jag befinner mig mitt i ett kommunalpolitiskt krig och ovanpå detta även haft mycket jobb. Och det är bara att inse att vi kommer att befinna oss i den där renoveringsbubblan ett bra tag nu, så det är bara att anpassa sig och leva med lite kaos.
Vi började ju med Deos rum, som är så gott som klart nu. Det blev många ommålningar på grund av nyansfel, och helt nöjd är jag inte med den grå väggen, men nu får det duga. Eftersom alla detaljer inte är på plats ännu så kommer det dock inga bilder ännu idag.
Nästa rum på tur är det rum som ännu icke är. Varmgaraget ska byggas om men bara att tömma det var ju ett projekt. Nu är vi igång i alla fall. Inga fulbilder därifrån heller, istället lite julinspiration från H&M. Naturligtvis i grått.

5TB_0067_025R_midres_PRESS

Och jo, de första julklapparna är beställda, även om det först kommer ett par födelsedagar att ta hand om. Och så Farsdag förstås, nu på söndag. En samlingswhisky är väl aldrig fel, ifall ni ännu inte vet vad ni ska köpa? Denna ur Ardbegs specialsortiment finns nu att fås i Vasa.

Ardbeg-Perpetuum-bottle-carton-NXPowerLite

Någon egen önskelista har jag inte hunnit fundera på i år, men en snabb titt i bloggmappen gav det här resultatet. Guld och vitt. Halsband och armband från Marc Jacobs, finns på Raglady.  Sängtäcke från H&M och vita sneakers från Nike, finns hos Nelly. Det sista blir en present till mig själv. Vi var ju Roxette-konsert i augusti, och det blev en dyr konsert. Nu har jag gått med krackelerad display sedan dess och varje dag trillar fler och fler glasbitar bort. Och från 8 till 13 miljoner megapixlar – vem kan stå emot?

Wishlist

Apropå shopping. Jag brukar inte köpa hudvårdsprodukter från H&M men förpackningsnörd som jag är kunde jag inte heller motstå denna body lotion. Inte nog med att den passar perfekt som handkräm på mitt skrivbord – den doftar jättegott också!

hmprod (21)

Ett annat tips – ni har väl inte missat att den absolut sista säsongen av Downton Abbey går på SVT nu på lördagskvällarna? Veckans höjdpunkt 🙂

downton2-jpg

Nu ska jag ta itu med en del pappersarbete och sedan är det dags för fredagspasset. Eller om man säger;

c38aea10a40c31734d76e09933886e86

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *