Riktning Jul

Sista natten i skärgården bjöd på både ett sista dopp,  skördemiddag (hallelujamoment – det blev klart i år också) , gott sällskap och vacker solnedgången i helgen. Och direkt efter helgen kom kölden. Efter tre morgnar på rad med frostvita gräsmattor inser man vart vi är på väg, och jo, redan för några veckor sedan släppte Ikea sina pressbilder inför julen 2015.
Det kändes avlägset att blogga om jul då, men nu har jag tittat lite mer noggrant på bilderna, som innehåller mycket inslag av koppar och pasteller – något jag personligen inte kan förknippa med jul riktigt. Jag föredrar vintervitt och de två andra ädelmetallerna istället, så här är mina två favoriter från årets kollektion.

10210

3915fredag9

Det blir möjligen en tripp till varuhuset nu i helgen, men ännu finns inte kollektionen ute så det är andra saker på inköpslistan. Bakom hörnet står nämligen, äntligen, ett litet make over-projekt här hemma. Nyp mig i armen!

Hela Ikeas julkollektion hittar du här (klick). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *