Kind of a Fredagssvep

Veckan har rusat förbi och jag har inte hunnit samla ihop till ett vanligt fredagssvep, inte heller hunnit åstadkomma något annat inlägg. Därför bjuder jag istället på ett ocensurerat svep från kamerarullen på min mobil. Ett axplock av de bilder jag tagit under veckan – både sådana som publicerats och inte, varvat med skärmdumpar av citat och annat jag läst. Håll till godo och trevlig helg!

FullSizeRender 3

Förra helgen började regnigt men lördagkväll blev en tiopoängare ute på Tallören. Så här såg det ut då vi gick i kvällsbastun.

FullSizeRender 4

Söndagsmiddagen bestod av gratinerad spetskål med lax och vitvinsås – mums!

FullSizeRender 2

Morgonpromenader är som bäst på hösten. Om möjligt försöker jag starta dagen med en PW och den här bilden tog jag på väg ner från gården i morgondimman.

FullSizeRender 5

FullSizeRender 7

Ett par citat på temat träning, som flimrat förbi under veckan. Mycket träningsprat blev det också då jag i arbetets tecken fick träffa världsmästaren i bänkpress, Fredrik Smulter.

IMG_0491

En kväll var vi på skogspromenad vi en av insjöarna i byn – Rudträsk. Så här fint är det där.

IMG_0480

Och igår kväll var jag ut på et milpass och letade efter det där ”pannbenet” som jag tappade någonstans på vägen hem från gymmet första gången i vintras. Jag kan säga att jag INTE hittade det. Men jag kom  mig hem i alla fall…

FullSizeRender 6

Som ni ser ovan är ännu vetet otröskat – skördeperioden drar ut på tiden för tredje året i rad. Men vete är jättevackert så för mig får det gärna stå kvar i några veckor till.

FullSizeRender 1

Foto: Anna

0 svar på ”Kind of a Fredagssvep”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *