Personlig karta på väggen

Utifall att nu någon missat Trendenser-Fridas finfina tips igår, så kommer det nu även här. Jag kan ju helt enkelt inte låta bli, eftersom det här är något som jag absolut måste testa själv också.
Trenden att tavlor i form av stadskartor har hängt med några år, men har man inga personliga förbindelser till storstäderna som funnits i printform, känns de kanske onödiga i ens hem. Det gör ju ju däremot inte en karta av ens eget favoritställe eller hem!
Företaget Mapiful har tagit fram en helt ny tjänst där man enkelt kan skapa ett personligt kartmotiv på sin egen hemort eller annan favoritplats. Surfa in på mapiful.com, sök efter ditt land, den stad eller den plats du vill fokusera på. Välj en rubrik, om du vill ha tavlan i liggande eller stående format samt välj mellan två storleksalternativ. Klart! Tavlan skickas inom några dagar med fri frakt i hela världen. Fantastiskt!
Och vilken plats jag skulle välja råder det förstås inga tvivel om 🙂

Mapiful

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *