Tävlingsdags igen!

Nu är vi tillbaka i verkligheten – för ett par veckor i alla fall –  efter en fantastisk påsk i fjällen.
Och så här när det roliga är slut för en tid behövs det lite annat kul – som en tävling. I samarbete med Aveo har jag nöjet att lotta ut ett kuddfodral från kvalitetsmärket Elce Stockholm. På bilden nedan är det alltså kudden längst till höger.

Else 4

Storleken är 40×60 cm, modellen heter Palm Springs och färgen kallas Dusty Rose. Det är sällan jag hittar ett kuddfodral som passar perfekt med kaklet vi har i vardagsrummet – men det här gjorde det. Dessutom är ju mönstret väldigt trendigt just nu. Perfekt, helt enkelt!

Else 3

Vill du vara med och tävla om kuddfodralet, behöver du bara svara på denna fråga:

Vilken av produkterna i Aveos webbshop (klick) är din favorit?

Skriv svaret i en kommentar till detta inlägg.  Tävla kan ni göra hela denna vecka, fram till söndag kväll.

Else 1

PS Vågar du inte chansa på vinst kan du enkelt klicka hem dem kuddfodralet HÄR.

______________________________

I samarbete med Aveo

0 svar på ”Tävlingsdags igen!”

  1. Åååh! Perfekt tävling eftersom jag har denna kudde som en v mina stora favoriter från Aveo! Även kalkitir färgerna, och deras Brita Sweden mattor älskar jag! Håller tummarna! 🙂

  2. Svårt att välja bland så många favoriter, men House Doctor Clock Couture skulle sitta fint i vårt nymålade kök. Kanske även hjälpa mig att passa tiden bättre, då jag saknar klocka i mitt liv;)

  3. Mycket som jag gillar,men denhär Wire basket large får bli favorit nu,så praktisk och fungerar för många olika ändamål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *