En effektiv helg

En högeffektiv helg är till ända. Ett stycke båt, tvättad och vaxad. Fönstertvätt, 13 fönster x 4 rutor. Check. Lövkrattning x 5 st gräsmattor. Check. Kan inte påstå att jag är utvilad – men åtminstone nöjd! Dessutom hann vi igår kväll med en naturutflykt.

IMG_5125

Idén fick jag häromkvällen när jag i värsta stormen åkte ut för att försöka fotografera vågor på lång slutartid. Det blev till ingenting, eftersom jag varken hittade öppet hav eller vackra vidder här i byn. ”Den som ändå fick fara till Ryssberget och fota”, tänkte jag då.

Och vad skådar då mitt öga följande dag, på Maricas blogg? Jo, exakt såna bilder som jag hade fantiserat om – tagna exakt på platsen jag önskade att jag varit på just då, i stormen. Gissa om frustrationen nådde oanade höjder…

IMG_5126

Nå, igår var det stiltje och vackert väder, men det gjorde inget. Vi tog oss dit, vi såg solnedgången, jag fick mina bilder. Och jag hade kunnat sitta där på klipporna hur länge som helst och njuta av det som måste vara en av Finlands absolut vackraste platser.

IMG_5115

Foto: Anna Sand

 

PS Ni hinner ännu delta i utlottningen av ett kuddfodral från Aveos webbshop. Vinnare dras imorgon måndag!

0 svar på ”En effektiv helg”

  1. Ja det vore kul! Men man måste väl nog välja sina tillfällen – kände nog mig som en inkräktare där :/ Går tomterna ända ner till stranden, så allt är privat mark eller? Där är säkert jättefint i ruskatider, i sept-okt-skiftet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *