Nya tider – nya medier

I takt med att nya medier har blivit allt vanligare, känner jag att den här bloggen tappar allt mer mening för min egen del. Jag startade den för att ha ett eget, digitalt bildarkiv, en inspirationskälla. I den formen har den nu väldigt långt ersatts av Pinterest – eftersom det är bilderna som är huvudsaken. Jag har de facto varken tid eller behov av att skriva av mig här, eftersom skriver är det enda jag gör hela dagarna. Antalet följare/läsare har för mig aldrig varit varken viktigt eller intressant – dock noterade jag häromdagen att jag nu passerat 1 000 följare på Pinterest, och det känns förstås kul!

Pinterest mars

I takt med att tiden blivit en allt större bristvara för mig, minskar även mitt intresse för att läsa andra bloggar och numera scrollar jag i raketfart genom Bloglovin, de dagar jag ens gör det. Min tid går åt till att arbeta, till kommunalpolitiken, till familjen, och till att träna, nu dessutom mer än någonsin. Livet ser med andra ord helt annorlunda ut än för fem år sedan då jag startade den här bloggen.
Jag ska försöka hålla liv i den ännu fram till sommaren, men sedan får vi se… Men i brist på inspiration kan man ni alltid hitta den på mitt Pinterest-konto 🙂

0 svar på ”Nya tider – nya medier”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *