Myllmäkis kök – och bok

I senaste fredagssvepet bloggade jag om en bok som just nu finns på min önskelista, och den kommer jag säkert att återkomma till längre fram. En annan bok, som jag köpte redan i vintras, är Tommy Myllymäkis bok om såser. En superfin bok, och även otroligt användbar. Den var slutsåld ett tag men finns nu igen i lager här. Köptips på den alltså. I ett av vinterns nummer av tidningen Residence, fanns även ett reportage från  Myllymäkis eget kök och hus. Och som bilderna visar, så är också det superfint. Fler bilder och hela intervjun med Årets Kock 2007 och vinnaren Bocuse d’Or Europe 2014 hittar ni här.

Tommy_Residence_5

Tommy_Residence_13

Tommy_Residence_6

Tommy_Residence_2

Foto:Marcus Lawett för Residence

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *