Vårens trendfärg

Jag fick i uppdrag att göra ett reportage om vårens inredningstrender till nästa nummer av ÖP. De är ganska många, men en är åtminstone färgen blå. Gärna i olika material och texturer. Själv klarar jag inte av att ha blått i inredningen, även om det är fräscht och somrigt, som på den här bilden från H&M Home.

Trender 1

Kuddar är det enklaste sättet att förändra intrycket i ett hem, och dessa kommer från Ellos och H&M. Den ombloggade vasen, som även finns i andra färger, hittar man på Hemtex.

Trender 2

Däremot gillar jag att klä mig i blått sommartid, och redan nu dras mina blickar mot plagg i den färgen. Lindex Holly & White nya kollektion bjuder på många guldkorn – och den här t-shirten är absolut ett av dem. Snart i en garderob nära mig.

S0000007213978_F_W40_20141110102422

Foto: Lindex, H&M Home samt eget collage

0 svar på ”Vårens trendfärg”

 1. Intressant att du stänger ner kommentarsmöjligheten på en diskussion du själv skapat men säger att du inte ville ha.
  Jag fick så aldrig möjlighet att förklara, vilket jag känner att jag vill göra. Du får gärna ta bort denna kommentar då du läst den. Det hör ju inte till detta inlägg.
  Nej, jag har inte sett filmen. Därför var jag nyfiken på vad folk tycker om den. Och då jag tyckte det var intressant att din åsikt var så annorlunda mot de flesta andra jag läste valde jag att kommentera det. Men det skulle jag naturligtvis inte ha gjort.
  Du valde själv att tolka in allt möjligt i min kommentar och skapa en diskussion. T.ex. den gamla klychan ”smaken är som baken” kunde ju ha räckt som svar om du kände att du ville (för)svara. Sen skrev jag ner en annan negativ kommentar för att visa att det inte bara Dahlbäck som hade den åsikten. Jag beklagar om mina kommentarer skapade missförstånd. Tack!

  1. Jag skapade ingen diskussion, endast en recension med mitt inlägg.Den var tänkt som information till de som i föregående inlägg frågat vad jag, just JAG, tyckte om filmen. Jag kan inte se någon logik i att besvara detta med en kommentar om alla ”alla andra har en annan åsikt”. Speciellt inte om man själv inte sett filmen och kan ha en personlig åsikt. Det är ganska magstarkt att kalla en film man inte sett ”värdelös”.

 2. Blått är fint till sommaren och jag inreder gärna med blått på sommarstugan. Hemma kan jag inte riktigt med blått, ännu, mne det kanske kommer…
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *