Nyheter i köket

Nicolas Vahés fina delikatesser har redan synts runt om bland bloggar och dylikt i ett par år. På webbshopar har de funnits tillgängliga också för oss ute i periferin, men eftersom jag aldrig fått tummen ur och beställt några, slog jag till häromdagen då jag hittade dem på House by F i HS-Center i Vasa. House by F har ju även webbshop. Olivolja, lavendelhonung och ett parmesan- och basilikasalt fick då följa med hem.

Vahe 1

Idag hade jag uppdrag i grannstaden i norr och hittade ännu fler produkter på Blossom. Jag kunde inte motstå vanilj- och karamellsirap att smaksätta kaffet med vid lite lyxigare tillfällen. Normalt använder jag inget sötningsmedel i mitt kaffe, men en sucker för snygga förpackningar är man ju 😉

Vahe 2

Vahe 3Foto: Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *