Vårens inredningstrender

Precis som de flesta andra i bloggvärlden har även jag slängt ut julen och dragit en suck av lättnad över lite mer hm… ”lebensraum”, om ni ursäktar uttrycket. De senaste jularna har jag inte riktigt känt att jag anammat det här med att ha ett träd inne i huset, men i år var vår gran så fin och hållbar att inte ens jag ville slänga ut den.
Ut for den ändå, men fårskinnen och de mysiga plädarna får ligga kvar en tid ännu, – det är ju trots allt vinter och några pasteller suktar jag inte ännu efter  – även om de redan finns tillgängliga i webbshopar och butiker. H&M Homes pressbilder från vårkollektionen påminner en hel del om bland annat danska Bloomingvilles, och bägge vittnar om att det är puderrosa som gäller i vår. Metallerna består fortsättningsvis, och ja, jag gillar det jag ser.

bloomingville-ss15_1

bloomingville-ss15_3

hmprod (16)

hmprod (11)

hmprod (13)

hmprod111

Foto: Bloomingville och H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *