The Insta Year 2014

Trettondag. Den sista middagsbjudningen är över och undandiskad, granen är utslängd och julblommorna ersatta med årets första tulpanbukett. Imorgon börjar vardagen igen. Jag sitter här och planerar för det nya året, och fick för mig att se tillbaka på det som gått också. Hur gör man enklast det? Jo, genom Instagram förstås! Här kommer således en snabbgenomgång av 2014 i form av instabilder.

InstaYear 1Januari började regnig och grå, men sen kom vintern och den gnistrande snön. I februari bakades Alla Hjärtans Cupcakes och vi åkte på skidresa på sportlovet. I mars gjorde jag årets första långlänk och så njöt vi av några dagar i ett soligt London, där termometern visade +20 redan sista helgen i mars.

InstaYear 2

Sedan blev det påsk med traditionell brasa, och rekordtidig premiär på villalivet, som invigdes redan på påskdagen. Den helgen fick dock ett mindre trevligt slut när tre av fyra i familjen råkade på magsjuka mitt i natten där ute i mörkret, utan el och rinnande vatten. Hur vi kom oss hem dagen efter är det ingen av oss som överhuvudtaget kommer ihåg.
En vecka senare firade vi Valborg med dinner på stan och sedan kunde villasäsongen börja på riktigt. Efter en rekordvarm avslutning på maj gick juni gick åt till x antal lunginflammationer och  midsommaren blev en av en av århundradets kallaste.

InstaYear 3

I juli avnjöt vi båtutflykter och goda middagar på terrassen, och gjorde en avstickare till huvudstaden, Sveaborg och vänner i Norrköping. Löpningen led av det varma vädret i juli och augusti – först tiotiden om kvällarna kunde jag springa på grund av värmen – men så finns det ju så mycket annat, roligare att göra också. Som att bada halva nätterna till exempel.

InstaYear 4

Sedan fick vi, den torra sommaren till trots, uppleva århundradets Karl Johan-år i svampskogarna, och jag vet inte hur många kilo svamp vi bar hem och rensade. Jag lade allt annat åt sidan och ägnade mig åt svampplockning i flera veckor! Villavslutningen firades på traditionellt vis och efter några septemberhelger på Tallören avslutades säsongen och det bar istället av till Mallroca en vecka i oktober.

InstaYear 5

I november avlöste födelsedagarna varandra och sedan tog adventstiden och glöggsäsongen vid. Till slut fick vi även en vit jul, och nyåret firades in med goda vänner. På jobbfronten har det varit ett ganska hektiskt men intressant och utmanande år, och jag hoppas 2015 blir ännu bättre. Några nyårslöften avger jag inte, däremot finns vissa mål uppsatta. Vilka de är väljer jag dock att behålla för mig själv. Nu gäller det att först och främst komma in i rutinerna igen och styra upp både kost, träning och andra (o)vanor 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *