Snöflingeform och tips

Vi hade en bit pepparkaksdeg kvar från helgen som vi bakade ut ikväll. Via mitt Instagramflöde fick jag nämligen syn på en bild som påminde mig om snöflingeformarna jag köpte på Blossom ifjol, och som jag helt glömt bort. Men visst, de låg där, långt inne i ett av köksskåpen.

Stjärnor 1

STjärnor 2

Nåja, detta är ju helt vanliga pepparkakor, jag vet. Det jag egentligen ville tipsa om vad man annat kan använda dylika former till – en idé som jag alltså fick via IG och bloggaren Therese Knutson/ Eye on Details konto där. Hon har använt en snöflingeform som är ännu finare än de jag har, och stansat ut tunna äppelskivor till glöggen. Jättefint! Och lite kul med ”skedar” av björkris också. Dessutom låter glöggreceptet jättegott – det hittar ni här.

IMG_4644.jpgRED
Foto: by Sand samt Eye on Details

0 svar på ”Snöflingeform och tips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *