Mellandagar

Vi har njutit av en vit, krispig och lagom kall jul med solsken mellan varven, fin stämning, trevligt sällskap, supergod mat och fina julklappar. Varma och kalla drycker, het bastu, varm badtunna, sköna promenader och ja – självklart lite stress också mellan varven 🙂 Några (gryniga mobil-)bilder från julafton, som firades hos lillebror, till att börja med.


IMG_3550
IMG_5061
IMG_3545
IMG_5062
På juldagen var det kusinträff hemma hos oss och för ovanlighetens skull dukade jag med rött 😉
IMG_3592

Efter två dagars intensivt program vilade vi upp oss påannandagen. Både juldagen och annandagen bjöd på fint väder, men en förkylning har tvingat mig avstå från löpningen och jag har promenerat och bara varit ute istället. Så här fint lyste solen på träden hos oss häromdagen.

Annandagen 2
Annandagen 1
 

Foto: Privat

Imorgon får vi efterlängtat besök från Sverige för några dagar över nyår, och nu är det dags att logga ut för att städa och fixa det sista inför det. På återseende nästa år!

0 svar på ”Mellandagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *