#måndagsmode: white on white

Ute råder just nu femtio nyanser av grått, och vill man pigga upp sig med lite ljus i mörkret är det bara att haka på en av vinterns modetrender, nämligen vitt på vitt – det vill säga man blandar olika nyanser av färgen, såsom kritvitt, elfenbensvitt och gräddvitt.

hmprod (12)

Olika nyanser är av största vikt för dynamiken – annars är det lätt att man känner sig som en snögubbe. Om man ska bemästra den vintervita trenden är det också viktigt att balansera silhuetten och lägga fokus på texturerna i materialet.

Vitt på vitt

Ett smalt bälte i midjan skapar en slank effekt på silhuetten och en snövit polo med en något krämigare tröja över bryter upp outfit, men behåller den monokroma effekten på looken.De vita sommarjeansen funkar perfekt i vintermen bör matchas  med mindre somriga plagg, såsom en stor stickad vit tröja, eller en oversize rock i en annan vit nyans.

767981-11-1416413673993

Foton: H&M, Pinterest samt leneorvik.no

0 svar på ”#måndagsmode: white on white”

  1. Kul att du visar vitt på vitt. Jag har ibland genom åren haft det och trivts jättebra, plötsligt kan ett par byxor och en tröja väcka massor av kommentaren – bara på grund av en färg. Gillar dock vintervitt bäst men har inte sett det i butikerna på länge, kanske för att jag inte går där så ofta. Efter ditt inlägg ska jag dock gå och leta.
    Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *