Julens önskelista

Efter min födelsedag kunde jag kryssa av flera saker på min förra önskelista, och inför julen ser den ungefär ut så här.

Önskelista Jul 14

Björk & Berries nya serie med doften ”White Forest” doftar helt fantastiskt kunde jag konstatera när jag snusade på den hos Kicks häromdagen. Ekolyx i snygga förpackningar – ja tack!
Träningsväskan hänger ännu med – just nu ligger mina gymkläder i en sunken gammal ryggsäck som maken köpte för våra skoterutfärder i unga dagar. Den luktar, trots många tvättar, fortfarande tvåtaktsrök och grillkorv.
Pyjamas med långärmad tröja och flanellbyxor och ett lite mer kvinnligt nattlinne är saker jag verkligen behöver, dessa två i fin julröd nyans från Lindex.
Och så kungen av zoomobjektiv förstås. Jag skulle så gärna vilja byta ut mitt Tamron till ett Canon 24-70/2.8 II L USM. Men – det är och förblir en utopi just nu. För högst på listan står ju ändå – ja, ni ser ju själva 😉

0 svar på ”Julens önskelista”

  1. Jag har Tamrons motsvarighet till det där objektivet och det är superbra. Velade mellan Nikons och Tamrons och valde till slut det billigare och är verkligen jättenöjd med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *