For him

Som en liten fortsättning – eller kanske motvikt – till min egen önskelista tänkte jag bjuda på lite julklappstips under veckan. Vi börjar med gåvor åt honom. Här är några personliga favoriter som jag gärna skulle paketera in åt en manlig mottagare:
Parfym ”The One” från Dolce & Gabbana (finns bland annat här ), scarf från Hackett (finns här), handskar från H&M, badrock Tiger of Sweden (finns bland annat på NLY Man), klocka Daniel Wellington (kan beställas här), dokumentportfölj Tiger of Sweden (på rea här) , Ralph Lauren-boxers, kan beställas här eller här, och sist men inte minst, en Single Islay whisky, finns att beställa här. 

Gift Tips HIMFoto: Eget collage med bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”For him”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *