Novembergrått både inne och ute

Det var inte meningen att det skulle bli så här långt mellan inläggen, men den gångna arbetsveckan var grym, med möten varannan kväll dessutom, och kommande vecka ser likadan ut. Därför har den här helgen uteslutande ägnats åt hemmaysslor som sackat efter, vila och lite träning.

hmprod (10)Foto: H&M Home

Den här bilden illustrerar ganska mycket av det som känns aktuellt just nu. Igår stod jag halva dagen vid mangeln och manglade lakan. Dessa, från H&M Home, skulle passa fint till julen. Grått är verkligen min favoritfärg just nu – och lika grått är det just nu även utomhus. Samtidigt ger bilden en försmak av vad som komma ska nu när vi gått in i november – en massa kalas och presenter (på säng), och förstås – julen! Imorgon har jag en 13 timmars dag igen men så fort jag hinner ska jag återkomma med det första julinlägget.

 

0 svar på ”Novembergrått både inne och ute”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *