Kalas och filmkväll

I helgen hann vi med både glöggmys och släktkalas – ikväll blir det barnkalas med filmkväll som tema. Både far och dotter fyller år idag – dessvärre har den ömme fadern fått vänja sig vid att fira sin födelsedag med just barnkalas den dagen. Nåja, digiboxens hårdskiva är full med tittgodis vi inte hunnit med på sändningstid, så kanske det blir ett glas rött när de små slocknat ikväll.

Antonias 9-årskalas har inget speciellt figurtema, som tidigare år (Läs: Angry Birds, Chima etc), men just nu är det My Little Pony som gäller. Rosa och lila är dock inga färger jag gör vågen av, så jag lät filmkvällens popcornspåsar bestämma färgerna på dukningen – det vill säga rött, vitt och svart.

Filmkväll 1

Filmkväll 5

Filmkväll 2

Filmkväll 4

0 svar på ”Kalas och filmkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *