Glamjul

En jul kantad av guld och silver fungerar även hela nyårshelgen och en bit in i januari om man vill, och jag tycker att man kan blanda båda metallerna friskt. Så gör även H&M Home i sina pressbilder.

hmprod (7)

hmprod (3)

hmprod (5)

hmprod (4)

Detaljerna blandas med textiler i naturvitt, som ger en varm känsla. Vill man skapa en mer dramatisk, sofistikerad känsla kan man istället välja svart, som Ellos gör i sin tolkning av en sofistikerad jul.

700x1054(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)

ells_0123761_M

Eller så gör man tvärtom – man väljer kritvitt, för att krispa till det hela lite. Såsom duktiga, duktiga Stylizimo-Nina, som visade dessa bilder på sin blogg igår. De är stylade med hjälp av just H&M Homes julnyheter. Kombinationen av vintervitt, guld, silver och de naturliga inslagen i form av kvistar av enris är otroligt fin tycker jag!

Candles_Christmas

Living-room_Stylizimo_HM-Christmas

Foton: H&M Home, Ellos och Stylizimo

Här syns också doftljusen i marmorimitation, som faktiskt doftar just barr. De verkar vara slutsålda redan, så jag är superglad att jag hann beställa några sådana. De kom igår – tillsammans med lite annat smått och gott inför julen 🙂

0 svar på ”Glamjul”

  1. Dessa bilder är visserligen snygga men har ingenting med julen att göra enligt mej. Ingen julkänsla what so ever infinner sej hos mej. Passar dock utmärkt om man ska ha nyårsfest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *