Årets önskelista

Jag har fått frågan ”vad vill du ha?” nu några gånger, och eftersom jag inte hade något riktigt svar så satte jag mig ner och funderade. I bildform.
Listan innehåller både ”vill” och ”behöver”, som säkert också framgår ganska tydligt.

Om vi börjar i billigaste änden – jag är beroende av Body Shops bodybutter. Helst med någon doft av nöt, mandel, honung, vanilj eller dylikt. Inga frukter och bär. Det går väl en burk i månaden – minst. Och alla som hängt med här en tid vet ju att allra högst på listan finns MK:s Jet Set väska, och även telefonplånboken från MK. Finns numera på Aukia, ähum.
Till sportlovet skulle jag behöva både nya slalompjäxor och slalombyxor, och eftersom jag väntar otåligt på att nya gymmet ska öppna i city här intill, så kommer jag att behöva en träningsväska också.

Önskelista

Sedan kunde man förstås lägga till lyxartiklar i all oändlighet – crémer och parfym, ljusstakar från Svenskt Tenn, en ny kofta från Odd Molly,  och så vidare och så vidare. Men allt har en sak gemensamt – det är för dyra saker för att önska av någon annan än maken, haha 😉

PS Missa inte tävlingen som pågår här!

0 svar på ”Årets önskelista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *