Vardag igen

Tillbaka i verkligheten efter en underbar vecka på en ö som verkligen överraskade. Den som lever med förställningen att Mallorca skulle vara lika med bara sol och bad, eller ännu värre – grisfester och charterliv a’ la Sällskapsresan – kan inte ha mer fel! Mallorca är så mycket mer, och vi hann bara med hälften av vad vi hade velat. Fler bilder lär dyka upp när jag hunnit redigera dem. Och efter det är det tydligen – om man utgår från övriga bloggflöden – dags att börja blogga om julen!

IMG_2347

Foto: Anna

0 svar på ”Vardag igen”

  1. Nytt försök.. Jo alltså vad jag ville ha sagt var det att jag tror alla chartermål är ”så mycket mer”, det hänger mest på resenären. Bra research och så måste man ju vara lite modig och look beyond researrangörens bussresa

  2. Nej alltså jag ger upp! Varför försvinner mer än halva texen? Är det nån begränsning eller nåt annat jag inte fattar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *