New In

Just nu känns det som om jag drunknar i både jobb och läxor. Ja, inte mina egna, men dotterns. Jag  erkänner – jag är helt tagen på säng vad det gäller mängden hemuppgifter och de krav som ställs på en tredje klassist – i jämförelse med de två föregående åren. När matten, finskan, mnk:n, diktamenövningar etc etc är gjorda återstår inte mycket av kvällarna här i huset. Projekt ”Nytt på väggarna”, som jag hade tänkt ta itu med i september, är därför fortfarande ogjort och knappt påbörjat.

London Map 2

Men förra veckan fick jag i alla fall tummen ur och beställde en ny poster som ska upp – den länge efterlängtade Guide to London från David Ehrenstråhle. Jag beställde min härifrån och paketet stod på trappan när jag kom hem från jobb idag. Nu ska jag försöka få den inramad och upp på väggen bara. Om jag sätter deadline om en månad ska det kanske lyckas…

London MAp 1

Foto: Anna

0 svar på ”New In”

  1. Håller med vad gäller läxorna. Samma i vår familj. Idag hade de prov i MNK. Läxorna i matte är ofta långa och finskan är besvärlig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *