Tillbaka till vardagen

Nu är det vardag på riktigt igen. Skolstart idag, och jag tar tag i jobbet på allvar först nu. Avsikten var att göra det redan förra måndagen, men en kraschad hårddisk ändrade på de planerna och istället blev det några extra dagar på stranden i hettan. Datorhaveriet gjorde att jag fick låta bloggen vila ännu en vecka också.

IMG_0807Foto: Anna

Hur aktivt jag kommer att blogga i höst återstår att se – än så länge finns det onekligen inget överskott på inspiration så länge man helst tillbringar tiden utomhus. Augusti brukar vara den vackraste månaden i skärgården dessutom – lördagskvällen var ett exempel på det. Trots regntunga skyar rådde tropisk hetta långt in på natten och tiden när man får börja tända stormlyktorna igen är den bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *