Aroma levererar

På fredagarna har jag ”kort” dag – det vill säga jag avslutar veckans arbete kl.13, hämtar barnen och – ofta – far vi på en runda till grannbyn – min hemby. Det brukar bli ett varv till biblioteket, till gravgården och till Aroma – Finlands bästa bageri ligger ju nämligen just där! Jag kan ju faktiskt också skryta med att vi bor grannar med grundaren Maria 🙂 I fredags fick jag smaka på deras två nyheter på konditorsidan – två skönheter som var lika goda som vackra.

IMG_1243

Den ena är en Trio-chokladbakelse med salta nötter och den andra en vitchokladbakelse med passionscurd. Annars är jag ingen bakelsefantast – jag har nog inte köpt en traditionell gräddbakelse på 15 år – men de här…. Omnomnom säger jag bara! Köptips på dem alltså!

IMG_1244

Foto: Anna

0 svar på ”Aroma levererar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *