Terrasshelg

Så var det sommarlov. Ja, för dottern – men inte för övriga i familjen ännu. Efter skolavslutningen i lördags valde vi att stanna hemma istället för att åka till Tallören, dels på grund av det ostadiga vädret, dels på grund av att vi hade så mycket ogjort här hemma. J har byggt på terrassräcket, vi har badat i badtunnan, barnen har haft kompisar på besök, vi har grillat, slappat på terrassen och gjort undan en del sysslor utomhus. (Såsom att renovera en demolerad torkvinda till exempel ;))

Staket 1

Terrassräcket blev inte klart eftersom ribborna tog slut, men nu finns det ju i alla fall hopp om att det här ska bli någon form av trivsam uteplats ännu i sommar. Vi grunnar bara på vad vi ska komplettera med för möblemang. Bara solsängar eller ett matbord även här?

Staket 3

Efter att barnen plaskat runt i tunnan hela eftermiddagen var det vår tur. Vi satt där tills solen gått ner och det inte längre gick att förtränga att det faktiskt redan var måndag igen.

Staket 4

Nu återstår två veckor jobb innan jag tar semester – och det börjar verkligen kännas som om det behövs.Idag jobbar jag dock bara halvdag så kanske vi hinner med en tur till stranden på eftermiddagen i bästa fall. Gräset som ska klippas står väl kvar till kvällen 😉

Staket 2

Foto: Anna

0 svar på ”Terrasshelg”

    1. Mathilda, som framkommer under fliken Tjänster så är jag frilansjournalist med eget företag. Skriver reportage, fotar, gör layout-jobb samt reklamtjänster för olika företag och organisationer. Kustmedia Ab är den största beställaren, jag skriver mest för deras tidningar och alla de kundtidningar de producerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *