Pin it-plugin

Ibland kan jag bli så sur på mig själv, för att jag ska vara så trög med allt. Trender och mode är bara ett exempel – när det går ur tiden är ungefär då jag börjar anamma det. Det samma gäller ofta teknik. Men nu har jag äntligen fått tummen ur och installerat ett superbra plug-in, som gör att man kan pinna bilder direkt från bloggen. Så mycket enklare än att ladda upp dem från hårdskivan en andra gång!

Pinna 1

Det enda man behöver göra är att föra musen över bilden man vill pinna, så dyker en ”Pin it” knapp uppe till vänster.

Pinna 3

Sedan är det bara att välja album eller mapp för bilden, och så är det klart! Hur smidigt som helst. Och jag försöker låta bli att tänka på alla tusen bilder jag redan laddat upp på det gamla, tröga sättet….

Pinna 2

Just nu pinnar jag flitigast till trädgårdsmappen, som heter ”Outdoor & Gardening”, i väntan på makens semester och projekten som bränner 😉 Och förstås till Fashion-mapparna, som utgör en daglig och outsinlig inspiration för min egen del.  Ni hittar mitt flöde här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *