Mot havet

Förra sommaren var den första sedan vi började bygga sommarstuga 2004, som vi kunde unna oss att bara sitta och njuta av stället, utan att behöva tänka på något som måste målas eller fixas. Och det gjorde vi också. Visst finns det småfix kvar – lister saknas ännu, solpanelen och armaturer ska kopplas och så vidare, men manjana manjana.

ikea_lisel_stuga_inspiration_1

Jag är ju dock en ganska rastlös person och har hela våren känt att i sommar, i sommar, SKA jag måla om sovrummen där. Färghandlarens löfte om att furustockarna inte skulle gulna om vi lade vanligt panellack på dem, var ju rena rama s**tsnacket – kunde vi konstatera redan efter tre, fyra år.
Men att lasera hela stugan vit, så här kort tid efter slutfört projekt, känns för stort, så jag tänkte börja med sovrummen. Bara jag får semester. De här somriga sjöbodsbilderna från Ikeas blogg, gör mig inte mindre sugen på att ta tag i projektet!

ikea_lisel_stuga_inspiration_2

Foto: IKEA/Livet Hemma

Ikväll bär det av ut till sjöss igen – TGIF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *