Koppar- och marmortrenden

Valborgs- och Första Maj-firandet är över för denna gång och denna mellandag jobbar jag eftersom Antonia ändå har skoldag och maken kör 24/7 för att få vårsådden klar. Ägnade en del av gårdagen åt att städa faktiskt – det var ju torsdag ändå trots röd dag – och plockade samtidigt fram en ny detalj till soffbordet. En kopparbricka från HM Home. Som ni vet är jag ju svag för koppar och det passar bra med färgerna i vardagsrummet i övrigt.

Kopparbricka 1

Kopparbricka 2

Både koppar- och marmortrenden verkar fortsätta till hösten – åtminstone om man tittar på produktbilderna i HM:s pressrum inför nästa säsong. Här är några av dem.

9074_SL1_15a

3HA_0017_004R_Midres_PRESS

9074_SL1_16a

Själv drömmer jag förstås ockås om en riktig marmorbricka. Och mortel… Som de här från svenska Artilleriet. Morteln är Tom Dixons och brickan från HAY.

Marmor
Foton: Anna, via HM samt Artilleriet

Trevlig helg!

 

0 svar på ”Koppar- och marmortrenden”

  1. Skall du köpa en mortel så se till att köpa en ordentligt stor. Den där ser lite liten ut. Jag köpte en för utseendet men ångrar storleken på den. Går inte att göra en ordentlig ”rubb” i den och den är ostabil, allt får inte plats och skvimpar ur och jag kan inte ta i ordentligt för att krossa kärnor och hela kryddor. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *