Fredagmorgon i trädgården

Under veckan som gått har en fullkomlig explosion ägt rum då det gäller grönskan, lövsprickningen och blomningen, tack vare värmeböljan som kom. Igår kväll satt vi på terrassen tills solen gick ner, och i morse då gick jag ett varv med kameran i trädgården hade både häggen och brudspirean slagit ut över natten. Inte så konstigt eftersom det var 20 grader varmt både när vi gick och la oss och när jag steg upp halv sju för ett fara och springa. Här är några av bilderna jag tog efter det.

 IMG_9278
IMG_9266
IMG_9229
IMG_9282
IMG_9227
IMG_9240

Foto: Anna

Nu har jag just sänt iväg veckans sista text och ska logga ut för helgen. Ikväll blir det brygghäng och grill med vänner på Tallören, i väntan på barnen som kommer hem från huvudstaden och Stafettkarnevalen inatt.

Trevlig helg!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *