Drömstolen

Det blir glest mellan inläggen här nu, men så har jag också jättemycket jobb just nu, kommunalpolitiska möten var och varannan kväll – och så kom ju värmen nu också äntligen! Så det får helt enkelt gå lite på halvfart här under sommaren, som vanligt. En positiv sak med mycket jobb är ju att man inte hinner shoppa lika mycket 😉 – men häromdagen föll jag till slut för frestelsen att beställa STOLEN jag så länge drömt om.

Infurn
Foto: via Infurn

Nåja, en kopia av den i alla fall 😉 Jag hittade Infurn tack vare Joannas inlägg, och beslöt mig för att testa jag också. Min nuvarande arbetsstol ser typ för bedrövlig ut och lite avdrag för kontorsmöbler är ju inte fel det heller 😉 Nu får man bara hålla tummarna att jag har lika tur med leveransen som Joanna hade.

0 svar på ”Drömstolen”

  1. Hej! Jag beställde en sån stol i september ifjol från samma ställe. Har fortfarande inte fått den o jag har lämnat 3 ringbud.Tror inte jag ser den stolen tyvärr. Såååå besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *