Suit up!

I sviterna efter århundradets magsjuka är det inte direkt några intervall- eller långpass som gäller den här veckan – man kommer inte speciellt långt på några koppar fil om dagen. Kvällarna ägnas istället åt det tvättberg som bildades efter helgen – som om det inte var nog med högen efter vårstädningen på Tallören. Blir det någon tid över är det soffan som lockar och lämpligt nog hittade vi en ny favoritserie på Netflix förra veckan.

Suits

Såsom tredje säsongen av Homeland slutade har man liksom inget behov av att hänga kvar i den bubblan, och efter  talibanerna  och allt elände i den serien är det rätt behagligt att vila ögonen på något lite mer städat – nämligen välklädda advokater 🙂
Suits heter serien, och jag var fast efter en halvtimme. Dels för att jag finner den ena huvudrollsinnehavarens odrägliga självförtroende som ganska roande, dels för att den andre är väldigt lika Tom Cruise i sina unga dar. Titta bara på bilden ovan, killen till höger.

Suits-S2.jpg
Foto: via Google

Den har gått på SVT tidigare men vi tittade inte då.. Gäller det samma för er och om ni har Netflix så missa den inte – kvällens tips från mig!

 

0 svar på ”Suit up!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *