Solnedgång 26 april

Kan inte låta bli att visa bilderna från igår, och vårens första, färgsprakande solnedgång på Tallören. På påskdagen när vi var där var solnedgången både färg- och anspråkslös, mest ett vitt soldis, men igår… Ja, ni ser. Bilderna är bara beskurna, inte färgjusterade på något sätt.

26 April 2

26 April 4

Efter en kväll på stranden med barnen, i gassande sol, avslutades dagen med bastu i solnedgången och nu var det faktiskt dubbelt så varmt i vattnet som förra helgen – alltså tio istället för fem grader 🙂

26 April 3

26 April 1

Foto: Anna

Denna dag har ägnats helt och hållet åt fönstertvätt och lekstugestädning, och avslutades med hemlagade hamburgare modell XL. Men så har vi ju också levt på fil en vecka, och först nu smakade det med riktig mat.

0 svar på ”Solnedgång 26 april”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *