Bildregn från London

Så är man tillbaka i verkligheten. Vaknade till snötäckt mark och -1, istället för +20 som i London. Fem korgar tvätt väntar på att bli vikt och strykt, men man har det som man ställer det antar jag. Här kommer ett litet bildregn från helgen, då vi tog ut mesta möjliga av London. Och ja, även om det är ett antal bilder är det inget mot vad som finns på kameran!

_______________________________________________________

En klassiker 🙂 Jonas ville vandra i Notting Hill, och det gjorde vi, innan vi sedan åkte in till smeten.

IMG_8171

IMG_8173

Obligatoriskt besök vid Big Ben, House of Parliament och South Bank, och förstås Tower Bridge.

IMG_8273

IMG_8211

Och så några pauser i allt vandrande förstås…

IMG_8215

IMG_8221

Buckingham Palace och vaktbytet där hör väl också till…

IMG_8337

IMG_8323

…sedan vandrade och vilade vi i Hyde Park, ett välbehövligt andningshål på 300 hektar i storstaden.

IMG_8301

IMG_8309

Där trivdes förstås bonden bäst, och där blommade både magnolian och körsbärsträden!

IMG_8367

IMG_8383

IMG_8366

IMG_8180

På söndagkväll åt vi på en av Jamies Olivers restauranger, Barbecoa. Inredningsmässigt är restaurangen en Tom Dixon-himmel med alla kopparlampor, och utsikten över St. Pauls katedral är inget annat än ”breathtaking”. Vi fick dessutom ett fönsterbord och desserten jag åt var det godaste jag ätit i hela mitt liv! Tack till Nina för det tipset 🙂

IMG_8406

IMG_8411

Restaurangen ligger i den nya shoppinggallerian The New Change, på andra våningen, och högst uppe på takterrassen finns en uteservering och naturligtvis en magnifik utsikt. Missa inte den om ni besöker London!

IMG_8400

Sist men inte minst en bild från hotellet, eller hotellbaren. Vi bodde på Novotel Hotel Paddington, som ligger invid kanalen och området som kallas Little Vencie, och som var superfräscht och med bra och lugnt läge, men ändå nära metron.

IMG_8161

Foto: Anna / Jonas

0 svar på ”Bildregn från London”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *