Fredagssvepet 7 mars

Jag ber om ursäkt för min frånvaro här under veckan – som jag nu tänkte kompensera med ett fredagssvep.
Det finns fler orsaker till frånvaron – en av dem är att jag befinner mig i en bubbla. Igen. Knappt hann jag komma över Christian Grey och hans Fifty Shades, innan en ny, snygg, fictional hero fångar mig. Han heter seregant Nicholas Brody och ja, jag är förmodligen den sista på jorden att inse Homelands storhet.

homeland_Hd_pictures1

Vi såg den aldrig på TV, och nu plöjer vi avsnitt för avsnitt via Netflix och nätet istället. Som jag svurit i makens PS3 – tills jag nu äntligen fattat vad allt kul man kan ha den till. Vi kan säga check på säsong 1 och ska nu börja streama andra säsongen. Inga sysselsättningsproblem här om kvällarna inte 😉

Homeland-damian-lewis-33128415-1280-1024

Sedan måste man väl kanske besinna sig och ge Let´s Dance och Melodifestivalen en chans också. Som vanligt på fredagarna ska vi åka till grannbyn och handla levain på Finlands bästa bageri, och kanske skulle man avnjuta det med tzatziki, feta, soltorkade tomater och ruccola, som här nedan, med ett glas rött. Omnomnom!

9c9b01df68defcc5ffc26a2e56a50ed4

En fredagsbukett ska det förstås också finnas på bordet. I köket står vita tulpaner tillsammans med kvistar från körsbärsträdet. De slår snart ut i blom! Här var står nu även ett par krukor med narciccer och pärlhyacinter. Att det ska vara så svårt att hitta vit pärlhyacint och krokus bara. Och hittar man, så är det dubbelt dyrare än de andra färgerna.

Sigh 1 liten

Jag hittade inga bilder som ropade på mig inne hos Alvhem denna vecka, så idag hoppar vi inredningen och lägger lite mer krut på mode istället. Jag kom hem med en stor påse från Gina häromdagen. Rena rama trösthoppingen, jag lovar. Men nu är jag redo för vår och också redo att testa en ny stil – vad den nu kallas? Någon som har en etikett att sätta på den? Boyfriend-byxor med sneakers och lösa t-shirts med tryck. Jag är för gammal, javisst, men men… you only live once.

Ready

Jag var också sugen på ett par jeans i samma modell, som med fördel kombineras med helt basics tröjor i grått, vitt eller svart som nedan, men…. Vi börjar så här nu.

c700x601

Varpå vi ganska naturligt kommer in på veckans citat. Hittat på IG, som vanligt.

bild

Foton: via Google, Gina Tricot, Instagram, Pinterest m.fl.

Trevlig helg!

 
 

0 svar på ”Fredagssvepet 7 mars”

  1. Åh, jag fastnade så i Homeland för en tid sen. Levde i Homeland. Drömde om Homeland. Homeland hela dagarna… Men första säsongen måste jag nog säga var bäst. Blev lite besviken sen på fortsättningen…

  2. Du behöver också få vara ledig och ha sportlov som alla andra! Trevligt inlägg och bra tips! Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *