Antonias rum

Året innan vi flyttade hit förälskade jag mig i mönstret Malaga från Borås-tyger. Jag sydde upp panelgardiner i flera olika färgställningar, och de röda har hängt i Antonias rum sedan vi flyttade. Det vill säga, i ÅTTA ÅR nu i dagarna. Rött har hela tiden varit accentfärg i hennes rum på grund av gardinerna, och ja, jag har väl aldrig haft tid att reflektera över saken.

Toni 3

Tills för en tid sedan då hon frågade om hon MÅSTE ha de där gardinerna, de är ju så gamla. Jaa, joo, åtta år, konstaterade jag då. ”Bara åtta? Jag trodde dom var från 70-talet”, svarade hon. Varpå jag satte mig vid datorn och scannade nätet efter enfärgade paneler i ljusrosa eller grått för att matcha hennes fondtapet med fjärilar. Utan resultat. Men, häromveckan såg jag att HobbyHall av alla fått in paneler i EXAKT rätt nyans, så då passade jag på att beställa direkt.

Toni 1

Och vilken skillnad det blev i hennes rum! Helt otroligt. Före-bilder finns här. Nu ska bara mattan, skrivbordsstolen och lite andra småsaker bytas ut också, heh 😉 Ja, inte till mer rosa, utan vitt och grått.

Toni 2
Foto: Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *