Vårdoft till hemmet

Festen var bra. Och vi hann hem också, innan det bröt ut. Efter ett halvt dygn på toalettgolvet och ytterligare ett halvt dygn i koma i sängen, återvänder nu livet. Sängarna är nybäddade, tvättmaskinen går nonstop och hela toaletten doftar klorin. Och då ramlar det passligt nog in nyhetsbrev från Dermoshop, som lanserar en produktnyhet – en rumsdoft! Den doftar tydligen vår – vanilj och rabarber, fungerar i husets alla rum och utgör dessutom en snygg inredningsdetalj. En lagom vändagspresent till kompisen kanske?

1795582_10152281747569203_2132647127_n

Foto: Dermoshop

0 svar på ”Vårdoft till hemmet”

  1. Hej! Har en liter fundering, är det bra produkter och har du några favoriter bland Dermoshops produkter?´Tänkte kanske prova den nya rumsdoften du tipsade om men skulle vilja prova något annat
    också när jag ändå beställer.
    Ser fram emot trädgårdssäsongen och alla fina inlägg du gör om det för vår smak är väldigt lika har jag sett. Krya på er/ Annika

    1. Tack Annika 🙂 Jo, jag brukar beställa från Dermoshop regelbundet, främst schampo, balsam, två och duschcreme, men har också bra erfarenhet av deras ansikstcrémer och solkrämer. Har dock inte testat deras make up.

  2. Hej! Rumsdoften från Dermoshop fick jag för några veckor sen, litet före den kom till försäljning. Den är alldeles underbar, har saknat rumsdofterna i deras sortiment eftersom de fanns för flera år sen. Rekommenderas varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *