Sportlovstripp

Imorgon åker vi iväg på sportlovsresa för att skida slalom några dagar. Eftersom jag kan checka av de fyra vanligaste skidorterna i landet, som nu inte ligger på 1000 km:s avstånd härifrån, så ska vi i år testa ett för oss nytt ställe, nämligen Tahko. Det ligger bara en bit från Kuopio, som jag aldrig heller satt min fot i tidigare. Och följdaktligen visste jag inte heller att det fanns ett blågult varuhus där – före jag började kolla upp saker och ting! Snabbt fick jag börja fundera om angående tidsdisponeringen imorgon, och förstås, plita ihop en inköpslista. Och eftersom det är full vår här nu, så finns det förstås en del saker till Tallören på listan – som de fiskprydda attiraljerna här nedan. Några nya spottar och så nya lampan Ranarp som jag så länge väntat på att få hem, ska förstås också ner i den stora blå påsen.

Ikea inköpslista

Nu ska jag packa klart här innan dagens träningspass ska avverkas i stormbyarna. Vi får se om det blir något inlägg från inlandet – kanske en bloggpaus vore välbehövlig också. Ha ett fint fortsatt sportlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *