Sköna söndag

Vilken skön och kravlös helg det varit. Vi inledde sportlovsfirandet redan på fredag eftermiddag med hockey och pizza hos goda vänner. Igår fick vi massor gjort, men helt utan stress och press. Jag tvättade bilen, J monterade takboxen och städade hönshuset, han gjorde sitt träningspass i skogen och jag mitt på torr asfalt i solsken. Sedan eldade vi bastun och baljun, åt gott och slappade framför mellon och Breathless efter att ha badat.

Ljusstakar 2

Efter en sovmorgon har nu barnen kompisar här och sedan väntar långpromenad. Vattnet i badtunnan är fortfarande 30 grader så det blir nog att värma den idag också. Efter denna sköna söndag väntar sedan två arbetsdagar innan det bär iväg på sportlovsresa!

Ljusstakar 1

Foto: Anna

Och jo, ljustakarna från Hemtex gick inte att stå emot längre. Vasen är också ny, dock från annat ställe. Säger inte varifrån – det skulle bara ge minuspoäng, haha, så ni får gissa 😉

0 svar på ”Sköna söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *