Printic

Jag måste tipsa om Printic-appen, som jag fick nys om via en av mina favoritbloggare, Annixen. Har ännu inte testat själv men kommer absolut att göra det! Med hjälp av Printic kan man snabbt och enkelt dela sina Insta-bilder till nära och kära – i printat format. Och självklart också till sig själv om man vill det!

printic8

Med appen väljer man ut vilka bilder man vill skicka åt vem, och bilderna levereras sedan i ett fint orange kuvert till utvald adress. Man kan även skriva ett litet meddelande på den vita nederdelen på fotot. Närmare beskrivning finns här.

screen1136x1136

En bild kostar 0,39 euro och ingen fraktkostnad tas. Printic skickar till hela världen och man kan förstås också välja bilder från kamerarullen eller Facebook, inte enbart Insta-bilder.

PrinticAppReview1

Foto: via Google

0 svar på ”Printic”

  1. Provade lite snabbt att beställa sex bilder från kamerarullen och en bild från min Instagram men det kom nog fraktavgift på, va det 2,90€ eller 2,99€, så jag backade ur. Men om man vill överraska en vän så är det ju en jättebra app!

  2. Jaha, om man skulle läsa ordentligt och använda dina länkar.. :/ I hastigheten använde jag appen Printicular. Samma grej men med fraktavgift. Ingen frakt i Printic alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *