London Baby!

För alla inredningsintresserade är My Guide To-tavlorna med stadskartor på från David Ehrenstråhle välbekanta. För mig har de dock aldrig lockat, eftersom jag varken varit i Bombay, San Fransisco eller New York. Men – nu kommer ytterligare en poster i serien, och denna gång över London.
Mitt livs första ”utanför Norden-resa” gick just till London, så den staden kommer nog alltid att vara lite speciell för mig. I vår ska jag dit igen, så den här tavlan skulle jag bra kunna tänka mig. De görs ju i begränsad upplaga så den som vill ”fynda” får skynda…

MGT_London_04_1024x1024
Foto: via myguideto.se

PS Idag firar vi ju Runebergsdagen här i Svenskfinland. Jag har inte hunnit baka några egna Runebergstårtor i år, men söker ni ett bra recept på dem så hittar ni det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *