Blusen

Plötsligt läser jag om (siden)blusar överallt. Här, här, och här. Och jag tänker: blusar – kan man hitta ett tantigare plagg än det?

julietta vit model

Men jag inser till slut att jag missat något. Blusen är het. Speciellt i kombination med trashade jeans, svarta läderbyxor eller kjol. Så tänk om man skulle haka på en trend i tid en gång, tänkte jag och begav mig mot torget och billigboden med två bokstäver.

hmprodww

webbshopen hade jag inte hittat ”min” blus – men väl i affären gjorde jag det. Kritvit, omlottmodell med en liten silverpärla i urringningen.
Så var det bara en läderkjol till då. Eller kanske det skulle duga med den vanliga, svarta pennkjolen jag ändå har från tidigare? Dessvärre råkade ögonen falla på en läderkjol med dekorativa dragkedjor i silver, och eftersom jag är svag för just dragkedjor av någon anledning, så var det ju lönlöst att försöka stå emot.

Blus 1

Foto: via StyleLevel, HM samt egen bild

Den lilla shoppingrundan blev komplett då jag lyckades kapa åt mig klänningen från Soaked in Luxury som jag spanat på sedan i höstas – nu till halva priset. Nu återstår bara i-landsproblemet att välja vilken av outfiten som jag ska ha på vilket av de de kommande eventen…

0 svar på ”Blusen”

  1. Varifrån kommer vita omlott blusen på bilden? Snygg, har flera ”blusar” men omlotten känns som en kul uppdatering!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *