Året genom Instagram

Lagom till årsskiftet fylldes många bloggar av årskrönikor. Det är dock en uppgift som känns något övermäktig för min del, men en återblick genom Instagram är lättare att få till. Alla ni som följer mig där har förstås redan sett dessa bilder, men av flera anledningar används inte systemkameran så flitigt på fritiden längre, så IG står för en stor del av den vardagliga dokumentationen numera.

Here we go!

Året 2013 blev mitt första år som företagare, och även året då jag blev kommunalpolitiker. Många, mååååånga, lååånga möten har det blivit under året.

IG 27

Året 2013 samlade jag även ihop cirka 1200 km löpkilometrar. Det var också första året som jag sprang under hela vintern, oavsett temperatur och före.

IG 26

IG 25

IG 18

IG 28

Jag deltog i några lopp under sommaren men kände aldrig samma driv som året innan, så under hösten har farten varit sekundär och känslan och dagsformen har fått avgöra.

IG 14

IG 29

Mellan träningsrundorna har vi också haft mycket umgänge och festligheter. Vi har badat mycket i badtunnan, haft fina middagar och mer spontana get togethers.

IG 19

IG 24

IG 38

Mycket god mat har det blivit under året, och 2013 var året då jag förälskade mig i sushi.

IG 23

IG 13

Vi tillbringade en stor del av vårvintern på isen – mycket snöskoterkörning blev det, och sportlovet tillbringade vi i Ruka.

IG 21

IG 22

Påsken firade vi hemma på traditionellt vis och sedan började väntan på islossningen och villalivet.

IG 20

IG 11

1G 17

Många middagar på terrassen hann vi njuta av och många solnedgångar på bryggan blev det under den fem månader långa säsongen på Tallören.

IG 7

IG 8

Under sommaren hann vi också med några kortare dagsutflykter, och vi plockade en hel del bär. Och emellanåt var vi bara hemma på gården.

IG 10

IG 9

IG 12

Sommaren bjöd också på många fester….

IG 15

IG 31

IG 6

IG 5

…. och jag försvann in i Fifty Shades-bubblan under x antal veckor.

IG 3

Höstlovet tillbringade vi i Helsingfors och efter det gick hela november i kalasandets och festligheternas tecken, då Jonas fyllde 40.

IG 4

IG 2

Julen fortsatte i samma tecken och jullovet har varit ganska intensivt. Trettondagshelgen ägnas därför åt vila och återhämtning inför nystarten den kommande veckan.

IG 1

IG 32

IG 34

IG 33jpg

Det var det. Några stora förändringar i IG-flödet är knappast att vänta under 2014 – här torde livet fortsätta ungefär som ifjol.

Trevlig helg!

 

0 svar på ”Året genom Instagram”

  1. Fina bilder över året som gått. Det är så roligt att få följa din blogg, den ger mig mycket inspiration till mat och inredning och den fick mig att börja läsa Fifty shades of.. Jag är oxå fast 😉 Hoppas du hinner, vill och orkar fortsätta med bloggandet, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *