Uppdaterad lista

Nu har far i huset fått sitt – i alla fall för ett par veckor – och nästa på tur publicerar härmed sin önskelista. Under kvällens löprunda, som företogs med endast diskant och mellanregister i öronen, aktualiserades en ny pryl till  nämnda lista. Nya hörlurar det vill säga. Mina Sennheiser har varit bra, men börjar sjunga på sista versen så att säga. Den ena öronsnäckan har varit tejpad ett år redan, och eftersom det inte är någon sportmodell saknar sladden clips och fjärrkontrollen kan inte heller användas som svarsknapp. Och nästa gång jag köper nya så ska det stå Bose på dem.
Och ja – självklart finns ett nattlinne och morgonrocken från Fifty-kollektionen också på listan, samt lite annat i rött. En matchande halsduk till min HL-mössa går också bra, liksom ett nytt kit i beige från Peak.

Önskelista november
Foto: Eget collage med bilder från KappAhl, Elgiganten, Aukia och Peak Performance

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *