Höst blir vinter även inne

Häromkvällen fick jag bara nog av allt det höstorange som regerat i både kök, hall och vardagsrum nu en tid. Pumpan på trappan åkte ut på åkern med ett klatsch och alla orange blockljus, plädar opch kuddfodral byttes ut till vintervitt och grått istället.

Vinterpynt 1

Fårskinnen fick komma fram på golvet och en föraning av julen plockades fram i form av kanelstänger, nötter, kottar och stjärnanis. Även metallrenarna och vinterlyktorna diskades och ställdes fram. Inte julpyntat, men vinterpyntat.

Vinterpynt 4

Vinterpynt 3

Som lite kuriosa kan jag berätta att valnötterna inte är köpta, utan plockade och direktlevererade från en engelsk bondgård – från en av makens Instagram-vänner 😉 De utbytte lite lokala delikatesser och han fick ett par flaskor havtornssaft från kustbyn istället. Lite kul va? 😉

Vinterpynt 2

Foto: Anna

0 svar på ”Höst blir vinter även inne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *