Full rulle och dansk julinspo

Det har varit tyst den gångna veckan här, och det beror helt enkelt på att det är lite mycket nu. Som om det inte räckte med alla kalas och födelsedagar och inbjudningskort och skattjakstpåsar och inköp och Gud vet vad, så smäller det till i Inboxen också och jobben ramlar in som aldrig förr. Med deadline igår, typ. Som grädde på moset kraschade vårt modem igår kväll, och flera dyrbara timmar skrivtid gick till spillo idag innan det var åtgärdat.
Så nej, ingen julstämning här ännu, och i väntan på den får ni njuta av dessa bilder från danska Femina. Så här skulle gärna min jul få se ut!

1347-bolig-1

1347-bolig-7

1347-bolig-3

1347-bolig-4

1347-bolig-8

Foto: via Femina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *